TT Arena’da Dev Prova

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve Aziz Babuşcu, 27 Mayıs’ta TT Arena’da yapılacak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi’ne hazırlanıyor.

Aziz Babuşcu, Kongre Komisyonu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla birlikte, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı ve on binlerce kişinin beklendiği kongre öncesi hummalı bir çalışma yapılan TT Arena’da incelemelerde bulunarak kongre hazırlık çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kongre için uzun süredir hazırlanan ve en küçük detayları bile hesaplayan Babuşcu ve komisyon üyelerimiz, İstanbul’un 39 ilçesinden İlçe Gençlik Kolları  mensubu olan 4000 kişinin katılımıyla büyük bir prova gerçekleştirdi. Kongre günü statta kullanılacak slogan ve enstürmanların kullanıldığı prova oldukça renkli anlara sahne oldu.

Provalarda gençlerle birlikte slogan atan ve coşkuya ortak olan Aziz Babuşcu, AK Parti İstanbul teşkilatının kongre gününü sabırsızlıkla beklediğini belirtti. Babuşcu,  “AK Parti Türkiye’nin en büyük siyasi partisi ve sivil toplum kuruluşu. İstanbul da bu partinin gözbebeği. Bu nedenle kongremizin İstanbul’a ve AK Parti’ye yakışır bir güzellikte olması lazım. İstanbul teşkilatının kurumsal gücü ve organizasyon yeteneğiyle kusursuz bir kongre düzenleyeceğimize inanıyorum. Bugün kongre günü yaşayacağımız heyecanın küçük bir kısmını hissettik ve bu bile bizi inanılmaz derecede mutlu etti. 27 Mayıs günü bu stadı dolduracak binlerce insanımızla birlikte Sayın Başbakanımızla kucaklaşacak, onun vizyonuna ve yürüdüğü yola verdiğimiz desteği göstereceğiz.” dedi.