Tüm Milletimizi Aynı Şekilde Kucaklıyoruz

Aziz Babuşcu, AK Parti Güngören İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Trabzonlu Adaylar Tanıtım Gecesi”ne katılarak Trabzonlu hemşerileriyle buluştu.

 

Etkinliğe, Aziz Babuşcu’yla birlikte İl Gençlik Kolları Başkanı Erkan Kandemir, Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Kahraman, İstanbul Milletvekili Adaylarından Mehmet Muş, Ahmet Hamdi Çamlı, Behiye Eker Albayrak, Oktay Saral, İBB Başkan Vekili Ergün Turan, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, İş adamları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

 

Babuşcu Trabzonlu Adayların tanıtım gecesinde bir konuşma yaparak, bir önceki dönemde Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 82 Trabzonlu milletvekilinin parlamentoya girdiğini, Trabzonluların çok hareketli bir coğrafyanın çocukları olarak Türkiye’nin her yerinde olduklarını ifade ederek, “Heyecanımızı, hareketliliğimizi gittiğimiz her noktaya taşırız. Kolay uyum sağlarız. İnatçılığımız vardır ama bu inat güzele, daha iyiye dönük bir inattır. Yaşadığı yerde kendisini oranın yerlisi olarak kabul ettiren, sevdiren insanlar olarak ülkemizin her köşesine hizmet ediyoruz.”dedi.

 

Biz Ak Parti Olarak, Tüm Milletimizi Aynı Şekilde Kucaklıyoruz

 

Son dönemde bazı çevrelerin spor üzerinden Trabzon halkıyla AK Partinin arasını açmaya çalıştığını kaydeden Babuşcu, Başbakanımızın Trabzon’da, Trabzonspor üzerinden yapılan spekülasyonlara cevap niteliğinde yaptığı mitingini hatırlattı ve “Bizim insanımız karakter olarak kolay kızar ama çabuk sakinleşir. Biz delikanlılığı, adamlığı düşmanımız bile olsa her zaman takdir ederiz.  Böyle bir özelliği taşıyan bir coğrafyanın insanlarının basit, ucuz provokasyonlara kapılmayacağı ortadaydı. Sayın Başbakanımız, kendisine gösterilen muhabbete, sevgiye, aynı içtenlik ve coşkuyla cevap verdi ve Trabzon’da çok güzel bir miting gerçekleşti. Biz AK Parti olarak, tüm milletimizi aynı şekilde kucaklıyoruz.”diye konuştu.

 

Bu Seçim Geleceği İnşa Edecek

 

Seçimlere 10 gün kaldığını hatırlatarak, 12 Haziran’ın Türkiye için tarihi bir seçim olacağını vurgulayan Aziz Babuşcu, “Bu ülkenin geleceğine dair endişesi olan, bir medeniyet hassasiyeti taşıyan, değerler kaygısı olan herkesin, yarının Türkiye’sini inşa etme ortak paydasında buluşması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu seçim geleceği inşa edecek,  12 Haziran, Türkiye’nin demokrasi mücadelesinde bir türlü aşamadığı bir eşiği aşıp, bunu sivil bir anayasa ile taçlandıracağı çok önemli bir seçim olacaktır.”dedi.