Türkiye Geleceğe Daha Umutlu Bakıyor

Aziz Babuşcu, İstanbul Dostluk Derneğinin istişare toplantısına katılarak, dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi.

İstanbul Dostluk Derneği Başkanı Ahmet Uluç’un ev sahipliğinde düzenlenen programa, İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Haydar Ali Yıldız, Seçim İşleri Birim Başkanımız Abdullah Güler ve dernek üyeleri katıldı.

Programda yaptığı konuşmada, milletimizin ülkemiz üzerine oynanan oyunları gördüğünü ve bir kez daha iradesine sahip çıktığını belirten  Aziz Babuşcu, “Milletimiz boş vaatlere dayalı bir siyasete, masa başında kotarılmış anketlere, içi boş hamaset ve ufuksuzluğa, çetelere, millet egemenliğine haksız yere ortak olmak isteyen güç odaklarına, milleti ve değerlerini küçümseyenlere, kendini milletin üstünde milletten bağımsız gören seçkincilere, paralelcilere, maskeli şaklabanlıklara, kuzu postuna bürünerek değiştim cakası satanlara kocaman bir “Hayır” dedi. Ve İstanbul. İstanbul bir kere daha şahlandı. İstanbul bir kere daha vurdu mührünü bu seçime. Artık Türkiye’nin önünde yepyeni bir dönem var. Artık Türkiye geleceğe daha da umutla bakıyor. Artık yaşlılarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız, engellilerimiz, emeklilerimiz yarınlarından daha çok emin. Artık dünyada Türkiye gerçeği daha da güçlü bir şekilde yankılanacağı bir döneme giriliyor.” dedi.