Türkiye’nin Geleceğine Karar Vereceğimiz Bir Seçim

İstanbul’un bütün ilçelerini AK Belediyecilik ile buluşturmak isteyen ilçe belediye başkan adayları, projelerini açıklamaya devam ediyor.

Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak’ın düzenlediği “Proje Tanıtım Toplantısı” Aziz Babuşcu’nun katılımıyla yapıldı.

Avcılar için hazırlanan projelerini bir sunumla anlatan Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, “Bu projeler bir heyecanın göstergesi, Avcılar’ın aydınlık geleceği için bir hazırlık. Avcılar hızla değişecek, bir ‘Avrupa şehri’ kimliği kazanacak.” dedi.

Türkiye’nin Geleceğine Karar Vereceğimiz Bir Seçim

Sözlerine, “Avcılar’ın aklı” olarak tanımlayabileceğimiz bir toplulukla birlikte olmaktan çok mutluyum.” diyerek başlayan Aziz Babuşcu, “Önümüzde bir yerel seçim var. Yerel seçimlerin; adayların projelerini sunduğu ve bunu nasıl bir siyaset felsefesiyle yapacaklarını vatandaşlarla paylaştıkları, vatandaşların da kendi beklentilerini karşılayan adayları tercih ettiği, belediye başkanlarını yeniledikleri ya da devam ettikleri bir seçim olması beklenir. Normalleşmiş demokrasilerde durum budur. Bizim ülkemizde ise normal bir seçim gerçekleşemediğinden yine projeleri değil çok farklı şeyleri konuşuyoruz. Yerel seçim; bir genel seçimi de aştı, neredeyse bir “referandum” niteliğinde, Türkiye’nin geleceğine karar vereceğimiz bir seçim olma vasfını kazandı.” şeklinde konuştu.

Avcılar, Meydanına Kavuşacak

Aziz Babuşcu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bazı ilçelerimizde AK Parti’nin hizmet anlayışı oradaki vatandaşlarımızla buluşturulamadı. Bir marka değerini ifade eden hizmetlerimizi bu ilçelerimizde gerçekleştiremedik. Avcılar bu ilçelerimizden bir tanesi. Avcılar’da bir miting alanı yok, çünkü bir meydan yok. Bayram Başkan’ın en önemli projelerinden bir tanesi Avcılar’ın bir meydana kavuşması projesi olan; stat ve stat çevresiyle birlikte yapılacak düzenleme, otopark ve sosyal donatı alanlarının yer aldığı proje. Bu proje ve diğerleri bizim adaylarımızdan, belediye başkanlarımızdan beklediğimiz projeler. Biz ayrıca adaylarımızdan hep şunu istiyoruz: “Yapmayacağınız şeyi söylemeyin ve söylediğiniz şeyi yapın.” Bizim milletimizle kurduğumuz samimi ilişkinin gereği budur. Popülist davranarak, insanların iradesini etkilemeye yönelik projeler bizim projelerimiz değildir. Bugün burada bahsedilen projelerin her birisi Avcılar’da seçimi kazandığımız zaman hayata geçecek projelerdir.”