Türkiye’nin Kader Seçimi

Fatih İlçe Başkanlığının düzenlediği "Sandık Eğitim ve Motivasyon Programı Aziz Babuşcu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Topkapı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa, İstanbul Milletvekilleri Osman Aşkın Bak, Ahmet Haldun Ertürk ve Ahmet Kutalmış Türkeş, Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve sandık görevlileri katıldılar.

Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, “Bir yerel seçimin çok ötesine geçmiş, bir referandum niteliğini kazanmış 30 Mart seçimine 3 gün kaldı. Bu seçimde oylanacak olan; Türkiye’nin nasıl bir geleceğe adım atacağıdır.” diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti: “Bu seçimin bizim için en önemli tarafı; Recep Tayyip Erdoğan’sız bir siyaset zemini ortaya çıkarmak isteyenlerin başarısız olmasını sağlamaktır. AK Parti’yi kendi isteklerine göre şekillendirip dizayn edebileceğini düşünen çevreler, Recep Tayyip Erdoğan varken bunun imkansız olduğunun farkında. Bu hedefleri için gerekli senaryo yazılmış durumda. Bu senaryo için bugüne kadar alışkın olduğumuz yerli güç merkezleri dışında uluslararası güç merkezleri de aktif olarak rol alıyor. Eskiden lojistik olarak destek verdiğini gördüğümüz uluslararası çevreler şimdi somut olarak olayların içinde. Bu seçim onun için Türkiye’nin kader seçimidir. Biz de bu mücadele mantığına uygun şekilde sorumluluklarımızı kuşanmak zorundayız. Bugüne kadar, nasıl İstanbul teşkilatı olarak yapabileceğimizin en iyisini yaptıysak, Pazar günü de aynısını yapacağız. Biz mahcup olacak bir şey yapmadık. Biz samimiyete hiç gölge düşürmedik. Biz millete çalım atmadık. Biz yapabileceğimizi söyledik ve söylediğimizi yaptık. 30 Mart’tan sonra da kendimizden emin ve güvenli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.”