Türkiye’nin Kaderi Belirlenecek

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 3 Kademe İstişare Toplantısı, Aziz Babuşcu’nun katılımıyla yapıldı.

Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İl Ekonomi İşleri Başkanı Kenan Danışman, İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Dursun, Büyükçekmece İlçe Başkanı Selahattin Küçük, BüyükçekmeceBelediye Başkan Adayı Celal Babayiğit, 3 kademe ilçe teşkilat mensupları, Mahalle Başkanları ve teşkilat mensuplarımız katıldı.

Toplantıda Büyükçekmece teşkilatına seslenenAziz Babuşcu, seçimlerin Türkiye’nin kaderini etkileyecek bir öneme sahip olduğunu belirterek “30 Mart seçimleri fevkalade önemli bir hale geldi. Sayın Başbakanımızın da ‘yeniden milli mücadele’ ve ‘istiklal mücadelesi’ anlamındaki tanımı bu çerçevede değerlendirilmeli.” dedi.

30 Mart Milletin Zaferi Olacaktır

Aziz Babuşcu sözlerini şöyle sürdürdü: “Büyükçekmece’de kendimizi, yaptığımız hizmetleri ve projelerimizi seçmenlere, topluma anlatmalıyız. Onlara marka haline gelmiş AK Parti belediyeciliğinin yaptıklarını ve yapacaklarını ifade etmeliyiz. Bizim bu ülkeye her alanda yaptığımız büyük hizmetlerimiz var. Bu hizmetleri en iyi ve doğru şekilde milletimize anlatmamız gerekiyor. Yerel bir seçimin çok ötesinde anlamlar yüklenen bu seçimde teşkilat olarak üzerimize düşeni yapmalı, Başbakanımızın bu ülke için verdiği mücadeleye destek olmalıyız. Eski Türkiye özleminde olanların bu son ihanet girişimini boşa çıkarmak için yoğun bir şekilde çalışacağız. 30 Mart; milletin ve Büyükçekmece’nin zaferi olacaktır, bundan şüphem yok.”