Türkiye’yi Memnun Edecek Sonuç İçin Çalışıyoruz

Seçim çalışmalarına devam eden Aziz Babuşcu, AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıya katılarak teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantıya, İl Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Duran, Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt, Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Mahalle Başkanları ve 3 Kademe ilçe teşkilat mensupları katıldı.

Teşkilat mensuplarına bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, İstanbul ve Türkiye için çok önemli bir seçime yaklaştığımızı ifade ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Partimizi ve Türkiye’yi memnun edecek sonucu almak için çalışmaya devam ediyoruz. Bu başarı için kararlı bir tutumu ortaya koyabilmemiz lazım. Bunu ortaya kayabilmenin yolu da çalışmanızdır, motivasyonunuzdur, kucaklaşmanızdır ve kırgın olmamanızdır. Hesapları bir tarafa atabilmenizdir. Bunlara tahammülümüz de müsamahamız da yok. Eyüp’te alabileceğimiz en yüksek oyu alarak belediyeye tekrar AK Parti imzasını atmak istiyoruz. Bunu başarabileceğimizi biliyorum. Çünkü biz bugüne kadar samimiyete gölge düşürmedik, millete çalım atmadık. Yapabileceğimiz şeyi söyledik ve söylediğimiz şeyi de yaptık. İnşallah, burada kazanacağımız zafer Türkiye’nin aydınlık yarınlarını müjdeleyen bir zafer olacaktır.”