Yapmamız Gerekenin En İyisini Yapacağız

Sarıyer Seçim Koordinasyon Merkezi ve İrtibat Büromuz, Aziz Babuşcu’nun katıldığı bir törenle açıldı.

Sarıyer Meydanı'nda düzenlenen açılış törenine, İstanbul Milletvekili İsmail Safi, İBB Başkanı Kadir Topbaş, Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Açılış töreni öncesi AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı tarafından "İktidar Yürüyüşü" adlı etkinlik gerçekleştirildi. Açılış törenine katılanların oluşturduğu kortej, mehter takımı eşliğinde Büyükdere Meydanı'ndan Sarıyer Meydanı'na kadar yürüdü.

Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, parti olarak yapmaları gerekenin en iyisini yapma konusunda kararlı olduklarını anlatarak, zorlaştırmanın hiçbir zaman hizmet anlayışlarının içinde yer almadığını söyledi.

Aziz Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: "Bizler sadece kararlılığımızı vurgulamak için buradayız. Biz yapmamız gerekenin en iyisini yapalım. O zaman sandıktan çıkacak sonuç, bizi de Sarıyer'i de çok memnun edecek bir sonuç olacaktır. Biz 153 yılın hayali olan, Sultan Abdülhamit'in ilk eski çalışmalarını yaptığı Marmaray'ı, Cumhuriyetin 90. yılında hizmete açarken, birileri tahkir etmekten, küfür etmekten hakaret etmekten vazgeçmedi. Ama biz sadece milletimize hizmet ederek, cumhuriyetimizi yeni projeleri hayata katarak yüceltebileceğine inanmış, bu anlamda milletin efendisi değil milletin hizmetkarı olan bir siyasi partiyiz. İstanbul'da biz her gün yeni bir projeyi hayata geçirirken, yarınlar için daha yeni projelerin çalışmalarını yapıyoruz."

İstanbul'da tüm meclislerde hiç olmadığı kadar kadın temsilcileri olacağını ifade eden İl Başkanımız, "Onun için kadın kollarımız, siyasette bizim siyasetimize samimiyet katan, hanımefendi inceliğiyle ve zarafetiyle dokuyan çok büyük katkıları olan teşkilatımızdır." şeklinde konuştu.

Açılış töreninde bir konuşma yapan İBB Başkanı Kadir Topbaş, parti olarak istikrarlı ve başarılı bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini ve birçok hizmete imza attıklarını belirterek, “Millet bazen şöyle diyor: 'Zaten göreviniz yapacaksınız' Peki bugüne kadar görevlerinin başında olanlar, neden görevlerini yapmadı o zaman? Bir de böyle bakmak lazım. Bizler mesuliyet aldık, bir emanet aldık yavrularımızın geleceği için. Evet gün bugün. Artık Sarıyer ilçemizin seçim koordinasyon merkezinin açılış töreni var. Burada daha fazla çalışmak, daha fazla yorulmak üzere bir araya geliyoruz. Siyaseti birlikte yapıyoruz. Sizlerden destek istiyoruz. Gönüllerinizde yer tutmak istiyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından, Aziz Babuşcu ve İBB Başkanı Kadir Topbaş kurdeleyi keserek, AK Parti Sarıyer Seçim Koordinasyon Merkezi ve İrtibat Bürosu'nun açılışını yaptı.