Yarınlar Adına Çok Umutluyuz

Bayrampaşa İlçe Danışma Meclisi Aziz Babuşcu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Bayrampaşa Gençlik Binasında gerçekleşen toplantıya, İstanbul Milletvekilleri Burhan Kuzu ve Mustafa Şentop, İl Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Taşkesenlioğlu, Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Gençlik ve Kadın Kolları Üyeleri, Mahalle Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

 

Bayrampaşa’da Arkadaşlarımız Bir Başarı Destanı Yazdılar

Bayrampaşa İlçe Başkanlığının çalışmalarının anlatıldığı sunumun ardından bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, “Biraz önce 12 dakikalık tanıtım ve hizmetlerin anlatıldığı bir film izledik, önce orayla ilgili birkaç söyleyeyim. Hüseyin Bürge 1994 yılına göre bugün daha yakışıklı. Yine o günden hareketle değişmeyen bir şey var. O da benim için sükûnet bulmayış. O gün de çok hareketliyim bugün de çok hareketliyim, sükûnet bulmamışım yani. 94’lü yıllarda nasıl bir Bayrampaşa devralınmış ve bugün nasıl bir Bayrampaşa’da yaşıyoruz hep birlikte görüyoruz aynı zamanda.  Bayrampaşa’da arkadaşlarımız, teşkilatımız gerçekten bir başarı destanı yazdılar ve yazmaya da devam ediyorlar.” dedi.

 

Yarınlar Adına Çok Umutluyuz

“Sadece ve sadece milletin hayır dualarındaki sıcaklığına talip olduğumuz için siyaseti ve bu yürüyüşü sürdürüyoruz.” diyen Aziz Babuşcu, sözlerine şöyle devam etti: “Bu hareket, liderini Cumhurbaşkanlığı makamına taşımış bir harekettir. Bugün kendi geleneği içindeki siyasi değişimini tereyağından kıl çeker gibi yapmayı başarmış bir teşkilattır. Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’yla, yarınlar adına çok umutluyuz, ümitliyiz. Yeni ufuklara yelken açmış olmak için nefeslerimiz o yelkenleri şişirmeye çok daha uygun ve çok daha müsait bugün. Onun için; bu kutlu kervanın yürüyüşünde bir nefes bile olsa, her bir arkadaşımızın emeği bizim için önemlidir, mübarektir ve takdire şayandır. Vefa, bu siyasi hareketin en önemli ilkelerinden bir tanesidir. Bu yönüyle, Cemil Başkan’a karşı bu teşkilatın gösterdiği vefa aynı zamanda bu siyasi geleneğin gereği olan bir duruşun ifadesidir. Hepinize bu duruşu bir kere daha gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum.”