Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Aziz Babuşcu yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Babuşcu’nun  mesajı şöyle:

 

Acısıyla tatlısıyla, hüzünleri ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktık.

Bizim için her geçen yıl, sadece geçip gitmiş bir yıl değil, önümüzdeki yılı daha hayırlı, daha güzel ve daha dolu geçirebilmek için bir tecrübedir.

 

İçtenlikle inanıyorum ki, 2012, ümitlerimizin bir kere daha tazelendiği, çalışma azmi ve dinamizmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik, kardeşlik içinde ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma gayretlerimizin doruğa ulaştığı bir yıl olacaktır.

 

Bu yıl da müreffeh, çağdaş ve demokratik bir Türkiye idealini en üst seviyede gerçekleştirmek için, küçük büyük hep birlikte sorumluluklarımızı yerine getirecek, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi-saygı, yardımlaşma ve dayanışma duyguları içinde, daha güzel, daha ışıltılı bir geleceğe hep birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz.

 

Türkiye, küresel anlamda gerçek bir cazibe merkezi ve büyük bir ülke olarak uygarlık yolundaki yürüyüşünü sürdürürken, elbette geçen yılın muhasebesini yapıp daha güzel yarınlara daha üstün bir gayretle varmanın arayış, coşku ve heyecanını hep diri tutacağız.

 

Elbette sorunlarımız vardır ve elbette ülke sorunları konusunda farklı değerlendirme ve yorumlarımız olabilir. Atalarımız “Beş parmağın beşi bir mi” derken, hem farklılıklarımızın doğallığını, hem de farklılığın bir “el” oluşturmadaki uyum ve güzelliğini ne kadar özlü ifade etmişlerdir.

 

Önemli olan iktidarıyla muhalefetiyle sorunlarımızı olgunluk içinde, saygı ve sevgi ortamını muhafaza ederek tartışmak, gerilim ve ayrışmalara yol açacak üsluplardan kaçınmak, insanımızın huzur, mutluluk ve kardeşliğine odaklanarak çalışmalarımızı sürdürmektir.

 

Amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, ortak bir kaderi paylaşarak, el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe bir geleceği hep beraber inşa etmektir.

 

Yine içtenlikle inanıyorum ki, tarihin içinden süzülüp gelen, paylaşılmış acılar ve sevinçlerle harmanlanmış ve sayılamayacak kadar çok ortak paydayla perçinlenmiş ve zenginleşmiş kardeşliğimizi bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecek, Türkiye bütün sorunlarını birer birer aşarak dünya sahnesinde kendine yakışan en ideal yeri alacaktır.

 

İnşallah 2012, Türkiyenin sivil bir anayasa ve çağdaşlık yolundaki büyük yürüyüşünde kilometre taşı yıllardan biri olarak tarihe geçecektir.

 

Bu duygularla, 2012’nin kazasız, belasız, afetsiz ve hayırlarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

 

2012’nin dünyada da adalet, barış ve huzur yılı olmasını diliyorum.

 

İstanbulluların ve tüm milletimizin yeni yılını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle sevgi ve saygılar sunuyorum.